Aldfaer heeft geen methode om collectieve wijzigingen door te voeren zoals bijvoorbeeld bij alle personen een nieuw feit toe te voegen of hetzelfde, maar dan bij een Groep. Of in een bestaande Code iets te muteren en als er geen Code is dan er een toevoegen. Of, bij een onjuiste toepassing van 'Wettige' kinderen in plaats van 'Biologische' kinderen, waardoor de presentatie van de stamboom bij een provider niet meer klopt en rare opstellingen geeft. Deze 'wettige' kinderen kunnen in Aldfaer niet allemaal in één keer gecorrigeerd worden naar 'Biologische' kinderen.

Ik heb een methode ontwikkeld om wèl collectieve wijzigingen door te kunnen voeren. Deze methode vereist een diepgaande kennis van Aldfaer en de gedcom bestanden. Ter voorkoming van teleurstellingen houd ik daarom de uitvoering bij mijzelf.

Wat ik daarvoor nodig heb is de laatste Veiligheidskopie van deze dag of liever het *.aldf stamboombestand zelf. Met daarnaast de door u gewenste wijziging. Misschien is uw situatie nog niet genoemd maar behoort wel tot de mogelijkheden.

U kunt mij benaderen via 'Contact'

@2023 Han Kortekaas