Met de aanschaf van mijn e-cursus komt u in de gelegenheid een flitsende, gedegen start te maken met het programma Aldfaer. Een goede voorbereiding zal een garantie zijn dat u uw gegevens goed verwerkt. Het voorkomt teleurstellingen dat er na veel werk blijkt dat er invoerfouten zijn gemaakt. Binnen korte tijd kunt u al uw aantekeningen invoeren en uw stamboom voor familie, vrienden en kennissen presenteren.

De cursus omvat een aantal hoofdstukken en neemt u in volgelvlucht door de Installatieprocedure, Invoerperikelen, Toevoegen van materiaal zoals foto's, Rapportages, Invoegtoepassingen en het Beheren van de Stamboom. Naast de vele tekstuele overzichten zijn er ook grafische weergaven. U leest onder meer hoe u uw sierstamboom kunt afdrukken bij een drukkerij.

Van een aantal mensen is commentaar ontvangen dat ze hiermee een vliegende start hebben gemaakt; de materie sneller onder de knie hebben, vooral omdat vele video's alles verduidelijken.

Indien u geïnteresseerd bent in deze e-cursus dan kunt u hier linken naar  mijn e-cursus website . Voor een éénmalige prijs van €37,50 ontvangt u de inlogcode voor het cursus- en videomateriaal. Inclusief alle updates.

@2024 Han Kortekaas